Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament presenta la programació cultural del primer trimestre del 2023

La Patronal acollirà els concerts de Mireia Vives i Borja Penalba i Anna Andreu i els espectacles “Musicals pels més menuts” i “Que ve en Pitarra!” entre moltes altres propostes


L’Ajuntament presenta la programació cultural del primer trimestre del 2023

Després de festes, la Sala Josep Brossa de la Patronal arrencarà una nova temporada de propostes culturals per a tots els públics. La primera serà el 13 de gener, quan Mireia Vives i Borja Penalba oferiran el seu concert de comiat al Vallès a Sant Quirze. La propera cita va adreçada a famílies amb infants de 0 a 4 anys. Es traca de “Musicals pels més menuts” un espectacle adreçat a la primera infància que repassa de forma interactiva les peces més conegudes dels musicals més famosos. Serà el dia 11 de febrer en dos passis, a les 10.30 i a les 12 hores. I el dia 3 de març, la santquirzenca Anna Andreu presentarà el seu darrer disc “La Mida”, que ha estat destacat per la revista Enderrock com un dels millors treballs en català de l’any. Aquests espectacles estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

A més a més, l’Ajuntament programa el 28 de gener dos passis de “Que ve en pitarra!” la nova producció d’Onze al Teatre ambientada en el Sant Quirze del segle XIX i que van estrenar amb molt d’èxit la passada Festa Major. Tampoc faltarà enguany el festival protagonitzat exclusivament per dones, el FemPop. Serà l’11 de març i enguany serà obert a tota la ciutadania. Se celebrarà a la plaça de la Vila a l’hora del vermut.

Més propostes culturals

L’Espai d’Arts Escèniques i Onze al Teatre seguiran durant aquest trimestre amb la 3a edició de la Mostra TASQ. El 22 de gener es representarà “Jana”, el 19 de febrer “Somnis de Teatre” i el 19 de març “Molt soroll per res”. Els Amics de la Música també ens oferiran concerts molts interessants. El 20 de gener programen Lluís Coloma Trio, el 12 de febrer el santquirzenc Joe Fields acompanyat dels Folkytonks i el 12 de març el recital “A les dones del blues”. La Bella Quirze Band ens proposa per al 4 de febrer un taller de gòspel molt original i adreçat a tots els públics amb un concert final de tots i totes les participants. El Grup TT ens torna a oferir una nova jornada de cinemafòrum sobre el món de l’art a través de la pel·lícula “Seraphine” el 22 de febrer. I Rialles Sant Quirze organitza una nova temporada de teatre familiar amb “Potadecabra” el 29 de gener, “La llàntia meravellosa” el 26 de febrer i “Les pirates de terra endins” el 26 de març.

Les entrades de molts d’aquests espectacles ja estan a la venda a http://entrades.santquirzevalles.cat. Els que encara no hi siguin, els trobareu properament al mateix enllaç.

Trobareu la programació cultural completa a la versió digital de la revista 3mestral, que es repartirà per les llars de Sant Quirze just després de festes.