Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El pessebre del Casal, fruit de la feina en equip d'avis i àvies

Els responsables d'aquest element tradicional nadalenc han rebut avui un petit obsequi


El pessebre del Casal, fruit de la feina en equip d'avis i àvies

Els avis i àvies que han creat el Pessebre del Casal Serra de Galliners han rebut un petit obsequi avui, de la mà de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora de la Gent Gran, Gemma Gelabert. 

El pessebre ha estat fruit de la feina del Miquel Fuertes, Ramon Luengo, Antònia Purroy, Carme Salvat i Pilar i Manuela Mateos. En Ramon, maquetista aficionat de velers del segle XVI, va convèncer el seu veí Miquel per crear aquest pessebre. I ambdós, amb la seva traça i saber fer, van anar dissenyant el que ha esdevingut un paisatge que atrau grans i petits. El Miquel s’ha encarregat del riu viu i el Ramon del telefèric, unes autèntiques joies en miniatura. Les germanes Pilar i Manuela han pintat cada una de les peces, i han indicat l’Antònia i la Carme perquè els donin un cop de mà. Entre tots i totes, el Casal ha comptat per primera vegada amb un pessebre.
 
Segons el Miquel, “estem molt contents, han estat tres setmanes i sis hores de feina diària! Molta paciència!  Però la veritat és que ens ho hem passat molt bé, ha estat un plaer treballar tots junts”.
 
El pessebre es pot veure aquests dies al Casal. A més, hi ha amagats dos mussols petits, si us hi acosteu, aviam si els trobeu!