Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Múltiples propostes per al jovent a la Mostra de Turisme Juvenil

Cinema, un taller de cóctels i una exposició són algunes de les activitats programades


Múltiples propostes per al jovent a la Mostra de Turisme Juvenil

 El Turisme ha aterrat aquesta setmana a Sant Quirze de la mà del Servei de Joventut de l'Ajuntament amb motiu de la Mostra de Turisme Juvenil. La iniciativa té per objectiu oferir als nois i nois del municipi tota la informació que necessitin per desenvolupar un viatge i apropar experiències en primera persona que promoguin l'interncanvi de consells pràctics i necessaris a l'hora d'emprendre un viatge.
Per una banda, la Mostra inclou l'exposició fotogràfica "Viatjar arreu del món amb la motxilla a les esquenes", un passeig gràfic per viatges a l´Índia, el Senegal i la Xina" a càrrec de Marta Galceran i que es podrà visitar al Centre Cívic Masia Can Feliu fins al 19 de juny.
La programació de la Mostra de Turisme d'aquesta setmana també ha inclòs una projecció i debat posterior de la pel·lícula Viatge a Darjeeling, que explica les aventures de tres germans durant un viatge en tren per l'Índia.
Divendres 10 de juny serà el torn de la Tarda Jove que anirà a càrrec de l'autora de l'exposició fotogràfica, Marta Galceran. Com a viatgera experimentada, Galceran oferirà una xerrada pràctica sobre què cal portar com a imprescindible en la motxilla quan es vol emprendre un viatge d'aquestes característiques. 
Cóctels d'arreu del món
El monogràfic d'aquest mes de juny també es dedica al turisme, en aquest cas al turisme dels sabors, ja que els participants podran fer diferents cóctels sense alcohol provinents de diferents països i influències.
Mercadet de Turisme
De manera permanent, el Servei d'Informació Juvenil Espai Canya Jove ofereix diferents recursos i informació per poder organitzar-se les vacances. Actualment disposa de diferent material provinent d'ambaixades i consulats d'arreu del món que està a la disposició de tothom que ho necessiti. Els i les usuàries també poden demanar en préstec diverses guies de viatge o consultar dossiers especialitzats sobre la gran majoria de destinacions turístiques.