Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran en tren a l'estació i faran el tradicional recorregut pel poble


Tot preparat per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

Sant Quirze del Vallès ja està preparat per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient demà dijous, 5 de gener. L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar serà amb el tren màgic a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, a les 18 hores. Baixaran del tren i saludaran des de l’edifici de l’estació a tots els veïns i veïnes. Tot seguit, es desplaçaran fins al carrer Priorat on començarà el recorregut tradicional. Aquest serà el següent: av. Camí del Mas, rambla de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, carrer Vallcorba, carrer Sabadell i avinguda de Pau Casals.

Un cop finalitzat el recorregut, els Reis faran l’adoració al Pessebre Vivent de la Parròquia i recolliran les cartes dels nens i nenes a la plaça d’Anselm Clavé. Durant el lliurament de cartes hi haurà una cua directa per als infants amb necessitats especials.
 
En el cas de Les Fonts, el recorregut començarà a la plaça Manuel Mañas a les 18 hores, seguint per: carrer Roma, c. Sant Agustí, c. Lola Anglada, c. Caterina Albert, c. Santa Teresa, c. Nostra Senyora del Roser (arribats a l’església faran l’adoració del pessebre de la parròquia), c. Església, passeig de la Riera, c. Baix Riera, c. Santa Anna, passeig Ferrocarril, c. Santa Rosa, c. Josep Mitats i Pista Poliesportiva.
 
A la pista, els reis recolliran la carta dels nens i les nenes que ho desitgin i hi haurà una xocolatada per a totes les persones assistents.