Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Festa del Medi Ambient al parc de les Morisques

La celebració, a càrrec de SQV Natura, es farà diumenge 12 de juny


Festa del Medi Ambient al parc de les Morisques

 La Festa del Medi Ambient arriba aquest cap de setmana a Sant Quirze de la mà de l'entitat Sant Quirze Vallès Natura.  Les activitats començaran diumenge 12 de juny a partir de les 11 del matí al parc de les Morisques i s'allargaran fins les 2 del migdia. Els nens i nenes podran gaudir de diferents tallers i jocs orientats a la sensibilització, respecte i conservació del medi que ens envolta.

Aquesta celebració commemora també el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra arreu del món el dia 5 de juny de cada any. La data va ser fixada per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1972 durant la conferència d'Estocolm. Aquesta cimera va  tenir el medi ambient com a tema central, una mostra de la preocupació de la comunitat internacional a l'entorn dels temes ambientals.
Des d'aleshores, durant el Dia Mundial del Medi Ambient els diferents països del món endeguen diferents iniciatives i activitats per sensibilitzar la població i els governs en favor de sistemes de vida més ecològics en favor d'un futur millor i d'un millor aprofitament dels recursos.