Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Es mantenen els parcs tancats per les fortes ventades

Les previsions metereològiques de forts vents activen el Pla especial d'emergències


Es mantenen els parcs tancats per les fortes ventades

Protecció Civil va activar ahir en fase d'alerta el Pla especial d'emergències per risc de vent que també afecta Sant Quirze del Vallès, tant ahir dilluns com avui dimarts, a partir de migdia i aquesta tarda. 

La previsió del Meteocat és que bufi vent molt fort amb ratxes superiors a 70 km/h en la zona metropolitana de Barcelona, a comarques i poblacions on no és habitual aquesta situació, per la qual cosa recomana extremar les precaucions i seguir els consells preventius.
 
L’Ajuntament ja va activar ahir en fase d’alerta el pla de risc per ventades i recomana, a l’igual que Protecció Civil, extremar especialment les precaucions en totes les activitats que es realitzin a l’aire lliure, evitant sobretot les zones boscoses on podrien caure branques o arbres. De fet, per aquest motiu i ahir es van tancar els parcs de les Morisques, Can Feliu i Can Barra, així com el parc de Baix Riera (Les Fonts), i el cementiri municipal. També romandran tancats el Torrent de la Font del Pont, el bosquet del carrer de Bages i d'Arraona, així com el que es troba al lateral de la petanca. Aquests espais romandran tancats durant la jornada d'avui.
 
A més, també a nivell urbà és necessari ser molt prudent amb la possible caiguda d’elements estructurals i altres objectes que hi pugui haver en façanes i balcons. A nivell preventiu, és necessari retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Tampoc és segur protegir-se darrere de murs o cartells publicitaris si no són estables.També cal ser molt prudent en la conducció i seguir els consells del Servei Català de Trànsit.
 
Per a emergències, podeu trucar al 112.
El telèfon de contacte de la Policia Local és el 937216868.