Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Un documental sobre el Floridita i Hemingway recapta fons per Cuba

La projecció es va fer diumenge a la Patronal, gràcies a l’organització de l’Ateneu del Món


Un documental sobre el Floridita i Hemingway recapta fons per Cuba

Una cinquantena de persones van assistir ahir a la Patronal a la projecció de “Constante y el Floridita de Hemingway”, organitzada per l’Ateneu del Món, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’activitat va aconseguir recaptar, mitjançant el sistema de taquilla inversa, un total de 126 euros. Aquests es destinaran al Coro de cámara Sine Nomine de Cuba, que gestionarà l’abastiment d’aliments a les persones més vulnerables del país. 

El documental, dirigit per Ramon Vilaró, recorda la trajectòria del propietari i cocteler del mític bar Floridita de La Havana. Ahir, el mateix director va fer acte de presència a l’acte, i acompanyat per la presidenta de l’entitat, Laura Clemente. Ambdós van dirigir unes paraules al públic assistent, agraïnt la seva cooperació i explicant l’objectiu del documental.
 
El passeig per la història d’aquest local, el Floridita, també va recollir ahir entrevistes a actors de renom com el cubà Jorge Perugorria, recordant la relació de l’aventurer escriptor Hemingway amb el seu bar favorit.