Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell d'Infants reflexiona sobre la programació d'activitats al poble

La sessió d'ahir va posar sobre la taula diversos punts de debat per fer aportacions, així com la creació del reglament de funcionament


El Consell d'Infants reflexiona sobre la programació d'activitats al poble

Un total de 22 infants es van reunir ahir en el marc d’una nova sessió del Consell d’Infants. Aquesta va servir per, a través de diverses dinàmiques, debatre diversos temes. D’una banda, es va posar sobre la taula com s’hauria d’organitzar el Consell d’Infants, de manera que les decisions preses puguin permetre crear les bases d’aquest òrgan de participació, és a dir, el reglament de funcionament. 

També es va iniciar l’anàlisi de les propostes per millorar el municipi, treballant per grups de cinc a partir de les propostes rebudes a les butlletes i classificades per temàtica. En aquest sentit, cada grup va reflexionar sobre els següents punts:
. Què s’està fent bé a Sant Quirze del Vallès en la programació d’activitats/espais públics/parcs?
. Què hi trobem a faltar? Podem millorar la programació d’activitats en aquests espais?
. Què més voldríem saber, qui ens ho podria explicar?
 
La propera sessió tindrà lloc el 21 de febrer, al centre cívic de Torre Julià, a Les Fonts. En aquesta propera trobada es començarà a treballar el disseny del logotip d’aquest òrgan.
 
Recordeu que podeu veure les videoactes de totes les sessions. La d’ahir es penjarà els propers dies. Dos infants participants a les trobades resumeixen en aquest format les reunions.
 
Recordem que el Consell d’Infants es va constituir el passat mes de novembre amb un total de 35 nens i nenes de 5è i 6è de primària de Sant Quirze. Presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, té com a objectiu promoure la democràcia participativa i incloure les visions dels infants i les seves necessitats per millorar el poble.
Els consellers infantils representen totes les escoles del poble i han estat escollits amb un sistema d’eleccions pels seus companys i companyes.