Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

L'Ajuntament tanca parcs i zones arbrades per la previsió de fortes ventades

És important evitar les activitats a l'aire lliure i retirar objectes de façanes i balcons


L'Ajuntament tanca parcs i zones arbrades per la previsió de fortes ventades

L’Ajuntament ha decidit tancar els parcs i encintar les zones arbrades, davant l’activació del Ventcat en fase d’alerta. Les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya per avui indiquen un risc elevat de vent a Catalunya que afectarà també Sant Quirze del Vallès les properes hores. Malgrat el Vallès Occidental no és de les comarques amb previsió de més intensitat de vents, cal extremar les precaucions. Per aquest motiu, durant tota la jornada d’avui i fins a nou avís romandran tancats els parcs de les Morisques, Can Feliu, Can Barra, parc de Baix Riera a Les Fonts; així com també els accessos al Torrent de la Font del Pont, el bosquet del carrer Bages, el bosquet lateral a la zona de la petanca i l’accés a la Betzuca des del carrer d’Eslovènia fins a Gal·les. El cementiri municipal també romandrà tancat durant la jornada d’avui.

Davant aquesta previsió de fortes ventades, consulteu aquí els consells a seguir, evitant les activitats a l’aire lliure.
 
Recordeu també que a nivell urbà és necessari ser molt prudent amb la possible caiguda d’elements estructurals i altres objectes que hi pugui haver en façanes i balcons. A nivell preventiu, és necessari retirar de façanes i balcons els elements que puguin quedar inestables i caure pel vent. Tampoc és segur protegir-se darrere de murs o cartells publicitaris si no són estables. També cal ser molt prudent en la conducció i seguir els consells del Servei Català de Trànsit.
 
Per a emergències, podeu trucar al 112.
El telèfon de contacte de la Policia Local és el 937216868.