Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

David Bueno parlarà sobre la gestió emocional en infants i adolescents el proper 6 de febrer

Ja podeu reservar entrades per assistir a la xerrada totalment gratuïta a la Patronal


David Bueno parlarà sobre la gestió emocional en infants i adolescents el proper 6 de febrer

El biòleg i catedràtic de neuroeducació David Bueno oferirà una xerrada el proper 6 de febrer a Sant Quirze del Vallès. L’Ajuntament ha organitzat una conferència gratuïta i oberta a tota la ciutadania adreçada especialment a famílies amb infants i/o adolescents. El tema de la xerrada és: “La importància del cervell emocional. Com podem ajudar els infants i els adolescents”. Podeu gestionar la vostra inscripció en aquest enllaç.

Per a Bueno, que és doctor en Biologia i professor i investigador de la Secció Genètica Biomèdica, Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona, els estats emocionals són una peça clau del funcionament del cervell, i per extensió de la personalitat i de la qualitat de vida. Durant la xerrada reflexionarà sobre on es generen aquests estats i per què i com es pot ajudar els infants i adolescents a gestionar-los. Per a Bueno, la gestió emocional millora el benestar i la qualitat de vida.
 
El biòleg és autor de llibres de referència com “El cerebro del adolescente”, “El arte de persistir” o “Neurociencia aplicada a la educación”, entre molts altres.
 
La conferència s’emmarca en les activitats formadores orientades a les famílies que des del Servei d’Educació, i d’una manera transversal, treballa l’Ajuntament.