Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Comença el cicle de tallers d’Aula Oberta a l’Escola Municipal de Música

Són sessions obertes a la ciutadania i ofereixen aprendre a tocar la guitarra, llegir partitures o descobrir l'educació corporal


Comença el cicle de tallers d’Aula Oberta a l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ha iniciat aquest mes de febrer un primer cicle de tallers i monogràfics de quatre sessions, distribuïts en cicles mensuals i oberts a tots els públics. L’objectiu d’aquesta iniciativa és obrir l’escola a tota la ciutadania, fent arribar lun primer contacte amb la música a tots els col·lectius, independentment de l’edat o que siguin alumnat del centre. 

El primer cicle començarà el proper 6 de febrer i s’allargarà fins al 3 de març. Es tracta d’un Taller de guitarra i ukelele, que porta per nom “20 hits amb 4 acords”. L’objectiu és aprendre a tocar els principals acords amb aquests instruments, de la mà de José Maria Rubio Saez. Les sessions seran les següents: Divendres 10, 17 i 24 de febrer, i 3 de març. De 17:30 a 18:30 a l'Escola Municipal de Música.
 
El següent tastet serà: “Aprèn a llegir partitures”. Es tracta d’un taller dedicat a persones adultes que vulguin desxifrar el codi que s'amaga en una partitura. Es treballaran els ritmes, la lectura de notes al pentagrama, els diferents compassos i tonalitats, i es comprovarà que es pot aprendre a llegir i entendre la música de manera dinàmica i divertida.
Les sessions aniran a càrrec de Lourdes García Espinal i seran els següents dies: dimecres 8, 15 i 22 de febrer, i 1 de març. De 19:30 a 20:30, a l'Escola Municipal de Música.
 
El tercer tastet és un taller de “Basket Beat”. Es tracta d’una activitat d'educació col·lectiva, corporal i artística, mitjançant la qual es generen noves formes de relació social a través de diverses dinàmiques grupals en les que barrejarem la música i l'esport, i descobrirem com podem fer percussió amb pilotes de bàsquet. Les sessions les dirigirà Albert Alburquerque Molons, i el calendari és el següent: 
Divendres 10, 17 i 24 de febrer, i 3 de març. De 17:30 a 18:30, al Celler de Can Barra.
 
El preu total de cada taller és de 25 euros. Es facilitarà l’autoliquidació una vegada confirmada la inscripció al taller. Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç, fins al 6 de febrer.
 
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb: escolademusica@santquirzevalles.cat o bé al telèfon 937210073, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.