Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La programació de Rialles s'estrena amb "Potadecabra"

La temporada d'enguany comença el proper 29 de gener i ja podeu reservar la vostra entrada


La programació de Rialles s'estrena amb "Potadecabra"

L’obra “Potadecabra” obre la temporada de teatre familiar de la mà de Rialles. El proper diumenge 29 de gener, a les 18 hores, arriba a la sala Josep Brossa de La Patronal aquesta proposta escènica de Fèlix Brunet.

L’espectacle compta amb molts jocs visuals, participatius i divertits, fets de manera totalment original. Podreu veure un nen o una nena del públic com es converteix en un mag, com fa màgies impossibles i com es diverteix. Una posada en escena que a més utilitza materials familiars per als infants: bosses de patates, caramels, ampolles de plàstic o fins i foto una màquines de boles de xiclet, entre altres.
 
Podeu reservar la vostra entrada en aquest enllaç. El preu general és de 7 euros; i de 6 euros per als Amics i amigues de Rialles.
 
La programació de Rialles continua al febrer, concretament el dia 26, amb “La llàntia meravellosa”, de Festuc Teatre. Un espectacle de teatre, titelles i actors que parla de l’acceptació i de l’amor, capaç de sobrepassar les dificultats que presenta la vida.
 
Ja al març, també el 26, arriba “Les pirates de terra endins”, de la companyia Sgratta. Una llegenda basada en vides reals de dones pirates com Grace O’Malley, Anne Bonny o Mary Read.
 
Podeu consultar el detall dels actes a l’agenda municipal.