Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Municipal de Música Can Barra celebra el final de curs escolar

L'alumnat oferirà diferents concerts al llarg de tota la setmana


L'Escola Municipal de Música Can Barra celebra el final de curs escolar

 Un  concert de conjunts vocals dels nens i nenes que cursen sensibilització i iniciació a l'Escola Municipal de Música Can Barra serà el tret de sortida dels concerts de final de curs d'aquest centre local que compta amb més de 500 alumnes. Les actuacions començaran el dia 14 de juny a les sis de la tarda amb aquesta mostra dels coneixements adquirits dels infants de 4 i 5 anys mitjançant la cantata El Llibre de la Selva  i seguirà amb la cantata el Mag d'Oz, a dos quarts de vuit, en aquest cas de la mà del conjunt vocal del programa bàsic.
L'endemà, el dia 15 de juny, serà el torn de les agrupacions instrumentals i vocals que té l'escola, entre les quals cal destacar l'orquestra jove, el conjunt tradicional, el grup de corda, el grup de vent, el grup de flautes, el grup de guitarres, el quartet de saxos i el conjunt vocal del programa avançat. Aquest acte començarà a les sis de la tarda.
Finalment, el dia 20 de juny actuaran l'orquestra jove, la fanfàrria, els combos i la Big Band de l'escola. Aquest acte començarà a les sis de la tarda.
Podeu consultar més informació al nou web de l'Escola Municipal de Música Can Barra.