Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nova edició dels Premis Mussol i Mussolada

Ja podeu presentar propostes per aquestes distincions honorífiques


Nova edició dels Premis Mussol i Mussolada

Un any més, l’Ajuntament obre el termini per presentar candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze del Vallès i al Premi Mussolada 2023, des d’avui, 1 de febrer, fins dial 24. Aquestes distincions s’atorguen amb caràcter honorífic a persones i col·lectius del municipi que es considerin mereixedors del guardó i hagin estat formalment proposats, tal com recull el Reglament de Premis i distincions honorífics de l’Ajuntament. 

En aquest sentit, el premi Mussol de Sant Quirze del Vallès té per objectiu reconèixer públicament aquelles persones, físiques o jurídiques, que es distingeixin per algun fet o activitat que impulsi la identitat de Sant Quirze del Vallès o que contribueixi a projectar el municipi cap a l’exterior. D’altra banda, el premi Mussolada s’atorga amb caràcter col·lectiu a entitats o grups de persones que hagin dut a terme alguna activitat o acció de dinamització de la ciutadania.
 
Presentació de candidatures
 
Qualsevol persona pot presentar candidatura als premis, la qual haurà d’anar acompanyada per un mínim de 50 signatures de veïnes o veïns del municipi, majors de 16 anys. També poden presentar propostes
les entitats locals inscrites al Registre Municipal d'Entitats, una tercera part de les regidores i regidors de la Corporació i l’Alcaldia.
 
Les sol·licituds es poden tramitar presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, o bé mitjançant sol·licitud electrònica que trobareu en aquest enllaç.
 
En finalitzar el termini de candidatures, una comissió formada per diferents agents socials avaluarà les propostes presentades, i n’elevarà una al Ple municipal per a l’aprovació definitiva.
 
Els premis Mussol de Sant Quirze del Vallès i Mussolada seran lliurats en un acte públic que tindrà lloc el 21 d’abril, a la tarda, a la sala Josep Brossa de la Patronal, i del qual s’informarà oportunament.
 
Recordem que el Premi Mussol de Sant Quirze del Vallès s’atorga des de l’any 2002, i el Premi Mussolada es va incorporar el 2018.