Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí recull informació relacionada amb el Pressupost, l'espai verd i les noves activitats culturals, entre altres temes


Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí del mes de febrer arriba carregat d’actualitat municipal. La revista recull aquest mes una explicació detallada del Pressupost Municipal, destacant a què es destinen ingressos i despeses. En la mateixa línia d’actualitat econòmica, es recullen les principals bonificacions en taxes i impostos, destacant la bona salut financera de l’Ajuntament.

Les pàgines de la revista repassen també aquest mes el total d’arbres plantats des de 2020, els punts on s’han reposat i de quines espècies es tracta. En total, Sant Quirze compta amb prop de 5.000 arbres, tal i com indica la portada, el pulmó verd del poble.
 
Un altre dels temes destacats d’aquest butlletí són les preinscripcions escolars. Els centres educatius obren les seves portes i moltes famílies han de decidir-se per una escola on els seus fills/es començaran enguany P3. Aquesta edició recull el testimoni de diverses famílies, els reptes i les novetats a què s’afronten i, sobretot, la seva aposta per l’educació pública al poble.
 
L’Informem també us recorda dues dates assenyalades al calendari: Carnestoltes i la Festa dels Animals. La primera, el Carnestoltes, serà el 18 de febrer i comptarà com sempre amb rua, premis i botifarrada. La Festa dels Animals serà el dia 26 als exteriors de can Feliu, amb la participació de més de 40 entitats, activitats, tallers i exhibicions, entre altres iniciatives.
 
Finalment, destaquem el repàs en imatges els actes més destacats de 2022, i a la pàgina de xarxes socials amb el més destacat del mes. Preneu nota a l’agenda i no oblideu res!
Esperem que us agradi.
 
El podeu consultar en format pdf relacionat en aquesta notícia.