Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 500 jugadors s'apleguen a Sant Quirze per gaudir de les 16es 12 hores de minihandbol

Aquest passat cap de setmana l'agenda esportiva ha acollit la setzena edició de les 12 hores de minihandbol a Sant Quirze del Vallès.


Més de 500 jugadors s'apleguen a Sant Quirze per gaudir de les 16es 12 hores de minihandbol

El certamen ha comptat amb la participació de 49 equips amb 504 jugadors repartits entre les categories prebenjamí mixt, benjamí mixt, aleví masculí i aleví femení.
La cita, organitzada pel Club d'Handbol Sant Quirze, ha comptat amb la participació de l'Ajuntament de Sant Quirze, dela Federació Catalana d'Handbol i d'altres entitats.
Els organitzadors destaquen el bon paper dels seus equips i especialment als equips benjamí i aleví femenins, finalistes de les seves categories; així com el CEIP Turonet semifinalista en la categoria aleví masculí. També han fet un bon paper la resta de participants com l'aleví club, benjamí masculí “A” benjamí del CEIP Turonet, prebenjamí club, prebenjamí CEIP El Turonet “A” i “B”, així com aleví i prebenjamí del Purificació Salas.
Enguany, com a novetat i amb col•laboració amb la Federació Catalana d'Handbol, s'han otorgat els premis Handbolicat Joc Net a diferents equips per categoria. Com ja és tradicional, aquestes 12 hores han pres forma de competició, tot i la delicadesa que cal mantenir en el tractament dels valors competitius en aquestes edats.
La situació de l’Handbol Sant Quirze, amb més de 350 esportistes, és força optimista, atenent a l’evolució de practicants. Addicionalment, aquesta temporada el club està treballant per tal de promoure el aquest esport entre els estudiants de primària i primers anys de secundària de Sant Quirze del Vallès.