Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'univers hippie ambientarà la Txikiparty 2011

La Festa donarà punt i final al curs escolar 2010-2011 de l'IES Sant Quirze


L'univers hippie ambientarà la Txikiparty 2011

 La quarta edició de la Txikiparty tindrà enguany una ambientació hippie, segons van escollir els mateixos organitzadors i participants d'aquesta festa que té com a objectiu celebrar el final del curs escolar dels alumnes i donar la benvinguda a l'estiu.
Més d'una trentena de nois i noies s'han implicat en la preparació d'aquesta celebració que compta amb la col·laboració de l'Espai Canya Jove i que es farà a la Patronal el proper 17 de juny a partir de les nou del vespre.
El tema escollit, el món hippy, serà el leit motiv de la decoració de la Patronal aquest dia i els i les assistents podran venir disfressats amb motius adients.
Durant la Txikiparty hi haurà un pica pica, un concert a càrrec dels grups de música de l'institut, ball a càrrec també de l'alumnat de l'institut i finalment tothom podrà ballar al ritme de la música enllaunada que han escollit els mateixos alumnes per l'ocasió.
Els tiquets per la festa tenen un preu de 2.50 euros i s'han d'adquirir de manera anticipada al mateix Institut Sant Quirze. Podeu consultar més detalls d'aquesta festa en aquest enllaç: Txikiparty 2011.