Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Molt més que una Festa dels Animals a Sant Quirze del Vallès!

Més de 40 entitats d'arreu participen en aquesta edició que compta amb tallers, activitats infantils, desfilades i exhibicions


Molt més que una Festa dels Animals a Sant Quirze del Vallès!

El proper 26 de febrer l’Ajuntament organitza una nova edició de la Festa dels Animals. Serà als exteriors de Can Feliu i comptarà amb la participació de 40 entitats animalistes, des de les 10 del matí fins les 14 hores. La iniciativa es consolida un any més com un referent per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la tinença responsable d’animals i el respecte i el civisme per l’entorn.

 
La programació
 
La jornada començarà amb una passejada pels voltants del poble. Tothom que vulgui pot sumar-se a aquesta volta amb el seu animal de companyia, descobrint racons i compartint camí amb altres persones propietàries, de la mà de l’entitat iCanWallk. Les persones participants rebran un obsequi després de la passejada.
 
A partir de les 11.30 hores començaran les activitats: una xerrada sobre maltractament animal, desfilada de gossos en adopció, exhibició sobre habilitats canines i projectes bidireccionals i una altra sobre recerca de persones amb gossos de rescat. 
 
A més, durant tot el matí podreu participar en dos tallers educatius. D’una banda, el Racó de jocs d’estimulació mental i olfactiva, a càrrec d’Atuk. Es tracta d’aprendre a com jugar correctament amb el vostre gos, descobrint les seves pors i punts forts. Les inscripcions es poden gestionar en aquest enllaç. Hi haurà sessions cada hora, des de les 10h fins les 13h.
 
Un altre dels tallers el dirigirà l’Associació Catalana d’Excursionisme Caní: Ensenya al teu gos a buscar-te. També us podeu inscriure aquí, i triar l’horari que més us convingui.
 
Les persones interessades a continuar aquestes formacions, podran inscriure’s durant la Festa, a l’stand d’Atuk formación y educación canina, en dos tallers que tindran lloc al mes de març: els dissabtes 11 i 25 de març. En aquestes sessions s’ensenyarà a fer una passejada correcta, entre altres elements clau per a la bona convivència amb l’entorn i a casa.
 
Activitats infantils
 
Els infants tindran l’oportunitat de fer diferents jocs i tallers en diversos stands de la fira. En trobaran al de Sant Quirze Vallès Natura, Ada Castellar, En Nuestra casa de madera, o 7 vides Òdena. Pintura, manualitats, fusta... hi haurà per a tots els gustos!
 
Photocall animal
 
Veniu i feu-vos una foto amb el vostre animal de companyia i publiqueu-la a xarxes amb el hashtag #SQVFestadelsAnimals! Una manera d’aconseguir un record per sempre en el marc d’un escenari ben divertit!
 
Xipatge a preu especial
 
Recordem que des del 26 de febrer i fins al 26 de març podeu xipar el vostre animal de companyia a un preu especial de 40 euros. Podeu fer-ho en els següents centres veterinaris:
  • Anicura Vets Sant Quirze
  • Centre Veterinari El Mussol
  • Nouclínic Veterinaris
Cal remarcar també que durant tot el matí podreu censar el vostre animal de companyia a la paradeta de l’Ajuntament.
 
Agents cívics
 
La setmana del 20 al 26 de febrer dos agents cívics voltaran per les zones del municipi amb més afluència de persones amb gossos per informar la ciutadania sobre la tinença responsable d’animals.
 
Podeu consultar la programació en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.