Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze es disfressa per Carnestoltes!

Tot està preparat per acollir les rues de comparses i grups en una de les festes més boges de l'any


Sant Quirze es disfressa per Carnestoltes!

Sant Quirze es prepara per gaudir d’una de les festes més divertides i creatives de l’any, el Carnestoltes. Aquest proper dissabte 18 de febrer l’Ajuntament organitza aquesta rua, que també inclou la tradicional botifarrada.

Les inscripcions començaran a les 16 hores, al carrer Priorat, davant del complex esportiu municipal. La rua començarà a les 18 hores, i el recorregut serà el següent: av. Camí del Mas, rbla. de Lluís Companys, plaça 14 d’abril, av. Països Catalans, c. Dolors Montserdà i Vidal, av. Camí del Mas, rbla. de Lluís Companys, c. Vallcorba, c. Sabadell i av. Pau Casals.
A les 19.30 hores tindrà lloc la botifarrada popular a l’av. de Pau Casals, amenitzada pel concert de “La Tropical” a la plaça d’Anselm Clavé. Seguidament, a les 20.30h hi haurà l’arenga de Sa Majestat la Reina Carnestoltes, també a l’escenari de la plaça. 
El final de festa el posarà novament La Tropical a les 21 hores.

Els premis
 
Els premis destacaran els grups i les comparses més innovadores, més canyeres i amb les millors posades en escena. En la categoria de comparses, el jurat, format per 5 persones membres de les Meses de Participació Ciutadana, podrà atorgar accèssits a banda dels premis ja definits. 
Es preveu que els premis es lliurin sobre les 20.30h a l'escenari de la plaça d'Anselm Clavé.
 
Carnestoltes a Les Fonts
 
La rua de Les Fonts sortirà des de la plaça Manuel Mañas. A les 16.30h es faran les inscripcions individuals d’adults i d’infantils i de les comparses. El recorregut serà el següent: plaça Manuel Mañas, c. Roma, c. Turonet, c. Bisbe Sanahuja, c. Sant Agustí, passeig Lola Anglada, c. Mossèn Josep Pons, c. Ntra. Sra. del Roser, c. Església, c. Baix Riera, c. Santa Anna, c. Josep Mitats i Poliesportiu.
A les 19 hores tindrà lloc l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, i un quart d’hora més tard la botifarrada popular.
El lliurament de premis serà a les 20 hores.
El Carnestoltes comptarà amb la participació de les entitats: UD LES Fonts, petanca de la @ud_lesfonts, la Llar de la Gent Gran, Racó de la Dona i l' Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts.