Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Afectacions per les obres del carril bici de la ronda Arraona

El proper dimarts 21 de febrer es tallarà la ronda i s’habilitaran desviaments alternatius


Afectacions per les obres del carril bici de la ronda Arraona

Les obres que s’estan duent a terme per a l’execució del carril bici des de la ronda Arraona fins a la ronda Maiols comportaran algunes afectacions al trànsit el proper dia 21 de febrer. 

 
Durant la jornada d’aquest proper dimarts 21, en horari de 10 a 14 hores, es realitzarà el tall de la ronda, entre les dues rotondes. 
Els vehicles sortints de Sant Quirze que vulguin anar a Sabadell nord, es desviaran pel carrer Priorat, i aquells que vulguin anar a Sabadell centre, podran optar per Camí del Mas fins a la plaça Mil.lenari.
 
En el cas de l’altra rotonda, a tocar de Sabadell, els vehicles que vinguin de Sabadell en direcció a Sant Quirze nord i centre, seran desviats pel ramal del lateral de la C-58, i els que surtin de la C-58 per venir a Sant Quirze, tindran també l’opció de seguir la ronda Arraona, sentit Sabadell, fins a la plaça Mil.lenari.
 
Les actuacions de senyalització horitzontal començaran dilluns 20, i s’allargaran fins divendres 24. El tall de circulació total, però, només es restringeix al dimarts 21. La resta de dies es donarà pas alternatiu de 9.30 a 17 hores. L’Ajuntament recomana, en la mesura del possible, que es faci ús d’altres vies durant el temps que duren les actuacions en aquesta zona.
Els treballs que s’efectuaran es corresponen a la senyalització horitzontal dels carrils i també es faran els passos elevats tant del carrer Priorat, de la ronda Arraona, com del lateral de l’autopista.
 
Recordem que l’actuació afecta un total de 600 metres lineals, i compta amb un pressupost de 171.618,33 euros. L’empresa Enco Infraestructures i Serveis SL és l’encarregada de l’execució del carril, que enllaça amb Sabadell, davant del polígon de Can Feu.
 
Aquesta nova estructura té com a objectiu afavorir la mobilitat no motoritzada, apostant per la mobilitat sostenible. El projecte incentiva així de forma definitiva l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport eficient, saludable i ecològic. A més, l’itinerari connecta amb altres circuits com la Via Verda i la Universitat Autònoma de Barcelona.