Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Dos agents cívics informen la ciutadania sobre la tinença responsable d’animals

L’acció s’emmarca en la Festa dels Animals del proper diumenge 26 de febrer a Sant Quirze


Dos agents cívics informen la ciutadania sobre la tinença responsable d’animals

Avui han començat a voltar pel poble els dos agents cívics que informen la ciutadania sobre la tinença responsable d’animals. Al llarg de la setmana aquestes dues persones es mouran per les zones on habitualment hi ha persones passejant gossos per informar-los sobre les seves obligacions i drets respecte la tinença dels mateixos. També els lliuraran una bossa de la campanya.

La relació de dies i zones de la campanya informativa és la següent:

  • Dimecres 22. Tarda de 17 a 19 h. Bosquet del c. Baix Riera, passeig del Ferrocarril, fins l'arc de Can Fonollet.
  • Dijous 23. Matí d'11 a 13 h. Can Casablanques, sector Bages i Segarra.
  • Divendres 24. Matí d'11 a 13 h. Sector del Mas Duran, darrera del parc de les Morisquees, parcel·les sense edificar, ronda Santa Julita, bosquet Arraona.
  • Dissabte 25. Tarda de 17 a 19 h. Vallsuau, Vallsuau Ponent, Sant Quirze Parc Nord, Castellet Muntanya.
  • Diumenge 26. Matí d'11 a 13 h. Masia de Can Feliu i voltants.

Cal remarcar que aquests dies trobareu bosses per a la recollida d'excrements d'animals de companyia a consergeria de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, a disposició de la ciutadania.

L’acció s’emmarca en la Festa dels Animals, que tindrà lloc el proper diumenge 26 de febrer als exteriors de Can Feliu, de 10 a 14 hores. Una oportunitat per conèixer el treball de més de 40 associacions animalistes, participar en tallers educatius o adoptar un animal de companyia. 
 
De fet, la jornada començarà a les 10h amb una passejada conjunta pels voltants del poble. Les persones participants rebran un obsequi en finalitzar, a més d’un bon esmorzar!
 
A continuació, hi haurà xerrades sobre maltractament animal, exhibicions d’habilitats canines i de recerca de persones amb gossos de rescat, i desfilades de gossos en adopció.
 
No faltaran a la cita les activitats infantils, amb jocs i tallers a diversos stands, així com un animat photocall on podreu fer-vos una foto amb la vostra mascota.
 
El mateix diumenge, a més del taller de jocs d’estimulació i el d’iniciació en els gossos de rescat, us podreu inscriure a dues sessions d’educació canina al mes de març. Ho podreu fer a l’stand d’Atuk Formació i Educació Canina.
 
Durant tot el matí, a la paradeta de l’Ajuntament podreu censar el vostre animal de companyia.
 
Finalment, cal recordar que del 26 de febrer al 26 de març podeu xipar el vostre gos o gat a un preu especial de 40 euros, amb motiu de la festa. Els establiments adherits a aquesta campanya són: Anicura Vets Sant Quirze, Centre Veterinari El Mussol, i Nouclínic Veterinaris.
 
Trobareu el detall de la programació en el document pdf relacionat en aquesta notícia.