Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova sessió del cicle Creixem en família

El taller abordarà "Com acompanyar els fills i filles en la tria formativa" i tindrà lloc l'1 de març


Nova sessió del cicle Creixem en família

El proper dimecres 1 de març tindrà lloc una nova sessió del cicle “Creixem en família”. Es tracta del taller monogràfic “Com acompanyar els fills i filles en la tria formativa”. L’objectiu de la iniciativa és ajudar les famílies a aconseguir estratègies per acompanyar els i les joves en aquest trànsit. S’oferiran eines i recursos pedagògics per millorar l’orientació i ajudar-los a seguir un itinerari formatiu fomentat en l’autoconeixement. 

El taller s’orienta preferentment a famílies amb fills i filles majors de 15 anys, moment en què el jovent es troba en els darrers cursos de l’ESO i fa aquest trànsit cap a una nova etapa educativa.
La sessió tindrà lloc de 18 a 20h al centre cívic Can Feliu. Us podeu inscriure en aquest enllaç fins a dos dies abans de l'inici del taller. 
 
La xerrada forma part de la campanya "Informa't per decidir millor 2023" que promou el servei Canya Jove durant els mesos de febrer i març al municipi. A més d'aquesta sessió d'orientació a les famílies, es duen a terme activitats i accions formatives i activitats adreçades al jovent per acompanyar-los en la presa de decisions en el seu itinerari formatiu. Gran part de les activitats es realitzen als instituts.