Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament aportarà 750.000 euros per a la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable

SQVaigua comença una campanya per implantar la comunicació via correu electrònic


L’Ajuntament aportarà 750.000 euros per a la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable

Per  tal d’assolir un millor estat de la xarxa, l’Ajuntament aprovarà el mes vinent una dotació de 750.000 € per la millora i la renovació de les infraestructures de la xarxa d’abastament d’aigua potable del poble, que distribuirà en inversions d’un mínim de 150.000 € anuals fins al 2027. La priorització d’aquests treballs vindrà donada per una diagnosi de com s’ha trobat SQVAigua el conjunt de la xarxa i la infraestructura que ha deixat l’antiga concessionària i que ara s’està analitzant, de manera molt detallada, davant les incidències i fuites detectades.

L’empresa pública  SQVaigua ha fet balanç dels 50 dies de gestió pública de l’aigua a Sant Quirze del Vallès, d’acord amb l’encàrrec de gestió que li va atorgar el Ple municipal. Aquests primers dies de balanç han servit a l’empresa per verificar que la xarxa d’abastament d’aigua de Sant Quirze del Vallès no està en condicions òptimes, fet que es farà constar a l’expedient de liquidació de l’antiga concessió, en defensa del bé de l’interès del municipi.
 
SQVaigua ha gestionat des del seu naixement una dotzena de tasques de manteniment i seguiment de la xarxa general, divuit actuacions de reparació de fuites puntuals d'aigua, a més de centenars d'atencions a la ciutadania i empreses per diferents tipus d'informacions i serveis.
 
Millora de la comunicació
 
Un altre dels objectius de l’empresa és poder oferir un servei d’avisos personalitzat a les persones usuàries, via avisos al correu electrònic o al telèfon mòbil. Per poder oferir aquest servei, és necessari que les persones usuàries es  donin d’alta a la pàgina web de l’empresa.  De moment, qui es doni d’alta rebrà les incidències programades i més endavant, les urgències.
De la mateixa manera, SQVaigua ha creat un perfil a la xarxa social Twitter @SQVaigua, on informa de les incidències, que també estan recollides a la seva pàgina web www.sqvaigua.cat.