Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Fem Pop porta a l’escenari artistes de França, Nova Zelanda i Catalunya

El festival de Sant Quirze trenca una llança per la desigualtat de la indústria musical


El Fem Pop porta a l’escenari artistes de França, Nova Zelanda i Catalunya

El proper 11 de març torna el festival FemPop (El Festival que no vol existir) a Sant Quirze del Vallès, una cita musical que dona protagonisme a les dones i que en aquesta quarta edició proposa una programació de luxe.Una proposta oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc a la plaça de la Vila a partir de les 11.30 hores.

 
El Festival alça el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria musical amb una proposta que dona tot el protagonisme a les dones. La plaça de la Vila s’omplirà de música femenina amb els concerts de les formidables Freschard (França), Bokeh (Nova Zelanda) i Linària (Catalunya). Totes elles són artistes independents que ofereixen una música actual.
 
Linària
LinàrIa està format per la Bruna, la Júlia, en Biel i l’Edna. Amics de batxillerat al maresme han compartit ara la seva música en aquest projecte. Linària sorgeix de la necessitat de compartir creacions musicals i construir-les entre totes.
Al Fem Pop portaran cançons del seu disc “Estar per definir”, el resultat del conjunt d’idees, cançons i emocions dels seus integrants, que parla sobre temes com l’amor, fer-se gran, equivocar-se i, fins i tot, la globalització.

Freschard
Si la primavera sabés escriure cançons, sonarien com Freschard. Des de 2004 ha tret 7 discos, entre els quals destaca “Boom Biddy Boom” (2013), un fabulós homenatge al pop més ingenu i somiador. Li acompanyarà en l'escenari la llegenda viva i ex-Herman Düne Stanley Brinks. Posin-se les ulleres de sol, que ja arriba l'alegria.
 
Bokeh
Tot el que toca la neozelandesa Chloë Lewer es converteix en or. El 2011 estava tocant unes cançons a la gespa d'un parc berlinès amb un company, i es va arreplegar tantíssima gent a escoltar-los que no van tenir una altra opció que fundar la banda Charity Children. En els anys següents omplirien el parc cada setmana fins a esdevenir una banda de culte per excel·lència. Chloë va aprofitar una aturada de Charity Children per a explorar nous sons sota l'àlies BOKEH. En un tres i no res va aconseguir el milió d'escoltes en Spotify, i des de llavors la seva estrella no para de guanyar lluentor.