Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Montserrat Mundi i Mas ha estat reelegida alcaldessa en el ple d'Investidura celebrat avui

Mundi ha obtingut un total de 10 vots; la candidatura més votada de les tres presentades


Montserrat Mundi i Mas ha estat reelegida alcaldessa en el ple d'Investidura celebrat avui

Aquest migdia s’ha celebrat la sessió constitutiva del ple municipal per al mandat 2011-2015. Montserrat Mundi ha estat escollida alcaldessa amb 10 vots a favor. La composició del ple és la següent: CiU 6 regidors, Junts per Sant Quirze 5 regidors, PSC 2 regidors, PP 2 regidors i ICV-EA 2 regidors.

Les primeres paraules de Montserrat Mundi com a alcaldessa han estat per mostrar el seu agraïment a la ciutadania que li ha donat suport i a les diferents forces polítiques amb qui ha pogut dialogar aquests dies, especialment al PSC i al PP, amb qui ha arribat a un acord, tot assegurant però que “serà l’alcaldessa de tots i totes, sempre disposada a dialogar i trobar consensos que permetin el millor per al nostre municipi”.

En el seu discurs d’investidura Mundi també s’ha referit als diferents reptes que cal assolir “malgrat els moments de dificultats que es viuen arreu, potenciant els emprenedors, l’ocupació i fomentant la participació i la identitat de poble”.

El celler de Can Barra ha acollit l’acte d’investidura, en el marc d’un acte que s’ha iniciat a les 12 del migdia. La mesa d’edat ha estat formada pel regidor de més edat,  Jaume Cols –PP- i el més jove, Àlex Brossa –Junts per Sant Quirze. Després de prometre o jurar el càrrec davant la Constitució i l’Estatut de Catalunya, els regidors han resultat investits, procedint a continuació a votar una de les tres candidatures presentades: Marta Baldrich-ICV-EuiA-, Elisabeth Oliveras –Junts per Sant Quirze- o Montserrat Mundi- Convergència i Unió.  Aquesta última ha estat proclamada alcaldessa amb el suport del seu grup, el PSC i el PP i un total de 10 vots. Oliveras ha obtingut 5 vots I Baldrich  2 vots, ambdós corresponents als regidors dels seus respectius partits.

Durant el desenvolupament del Ple els indignats que fa setmanes es manifesten a Sant Quirze han assistit a l’acte com a forma de protesta, amb pancartes reinvindicatives. Montserrat Mundi s’ha compromès abans de l’inici del Ple a rebre’ls els propers dies al seu despatx per treballar plegats pel bé del municipi.