Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Dos detinguts en 15 dies per la Policia Local de Sant Quirze del Vallès

El cos policial està realitzant també controls de seguretat ciutadana en coordinació amb Mossos per evitar robatoris


Dos detinguts en 15 dies per la Policia Local de Sant Quirze del Vallès

La Policia Local de Sant Quirze del Vallès ha realitzat dues detencions en 15 dies per temes relacionats amb la violència masclista. Una de les detencions va ser arran d’una denúncia per agressió sexual a una menor i l’altra, per trencament de l’ordre d’allunyament per violència de gènere. La primera de les detencions respon a una trucada a la prefectura on uns veïns i la ràpida actuació de la patrulla, que es va personar de forma immediata i va poder detenir el presumpte autor. La segona, en canvi, és fruït d’un treball i seguiment de la Policia Local de fa setmanes del cas d’un home que assetjava de manera perillosa la seva ex-parella i que, gràcies a la proximitat policial amb el veïnat i la coordinació amb el servei de Feminisme de l’ajuntament, ha pogut protegir els drets i seguretat de la dona amenaçada.

 
Denúncies per danys
 
De la mateixa manera, la Policia Local ha pogut actuar sobre un grup de menors que van realitzar actes vandàlics,  buidant extintors, igual que la setmana anterior, al pàrquing d’Anselm Clavé i van ocasionar danys a 6 vehicles. La patrulla va identificar dos d’ells i ha obert diligències penals per a continuar la investigació, i arribar a tots els que formaven part d’aquesta colla per iniciar les accions oportunes.
 
Controls de seguretat ciutadana
 
Un altra de les activitats importants que s’està realitzant a diari són els controls de seguretat ciutadana en coordinació amb Mossos d’Esquadra. Aquests controls tenen com a objectiu evitar robatoris en l’interior de vehicles i habitatges.