Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L'Ajuntament lliurarà avui el Premi Dona 2023

La Patronal acollirà també el concert de la Beth Rodergas i el Sopar entre dones


L'Ajuntament lliurarà avui el Premi Dona 2023

Avui tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Dona de Sant Quirze 2023. Aquest reconeixement institucional s’atorga anualment en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, com a distinció pública a una dona, entitat o col·lectiu de dones de Sant Quirze del Vallès que hagi desenvolupat activitats en el municipi que impulsin el paper de les dones en qualsevol àmbit, i hagi contribuït a avançar cap a relacions equitatives de gènere.

La sala Josep Brossa de la Patronal acollirà el lliurament, enguany per a Assumpció Montserrat.

També es lliuraran dues distincions, una internacional, per a l’entitat Mujeres de Asfalto, i una altra nacional, per a l’entitat Hèlia.

Seguidament, tindrà lloc el concert de Beth Rodergas, qui portarà a escena cançons dels seus darrers discs.

El punt i final a la vetllada el posarà el tradicional Sopar entre dones, acompanyat d’un espectacle d’improvisació teatral. Una vuitantena de dones del municipi, representants de diferents àmbits, compartiran taula, conversa i reflexions aquest vespre a la sala Salut Pastor de La Patronal.

La programació del Mes de les Dones continua demà amb el Festival FemPop a la plaça de la Vila, amb que vol ser un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical. El festival començarà a les 12 del migdia, i comptarà amb artistes com Freschard, Bokeh i Linària.

Demà també hi haurà concert, en aquest cas a la Patronal, amb “A les dones del blues”, amb Ster Wax & Carla Sunday, acompanyades de David Giorcelli trio.

Les propostes continuen en altres àmbits com els tallers, el teatre o les exposicions. Podeu consultar-les en el document pdf relacionat en aquesta notícia i a l'Agenda Municipal, on trobareu la programació detallada.