Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar digitalment la revista, que arriba carregada d'actualitat municipal


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí arriba aquest mes de març carregat d’actualitat. Projectes, programacions culturals, esports... L’Informem apareix amb una fotografia de neu en portada, fet que s’ha repetit en diversos municipis, i una contra plena de compromís i visibilitat, el Mes de les Dones.

La revista recull alguns projectes clau per al municipi, com l’aprovació inicial del projecte del complex esportiu municipal. En les seves pàgines trobareu el detall de les piscines interiors amb què comptarà aquest espai, així com les sales per a activitats esportives. El segueix l’acord essencial per al veïnat d’El Castellet, un conveni que ha passat per Ple i que desencalla anys d’aturada. En la mateixa línia, us expliquem la posada en marxa d’altres grans projectes com el nou web municipal, més accessible, àgil i pensat especialment per a dispositius mòbils. Tampoc no us deixarà indiferent el Nou Pla Local d’Habitatge que posa sobre la taula doblar el parc d’habitatge públic en els propers sis anys.
 
En un altre ordre de temes, el butlletí explica detalladament la programació del Mes de març, carregada de música, tallers, exposicions... Unes activitats que se sumen a les propostes culturals, com el FemPop, o altres més tradicionals com la Passada de Sant Antoni Abat.
 
El medi ambient, la lluita contra la processionària o la grip aviar ocupa també part de l’actualitat del butlletí. Una cura de l’entorn que també es recull en la crònica de la Festa dels Animals, molt exitosa, o les recomanacions, tan importants, respecte el consum d’aigua, restringit per la sequera.
 
Finalment, un repàs pels racons emblemàtics del poble, com la Torre Gorina i, per contra, pels racons més digitals, les xarxes socials. 
 
Esperem que us agradi!