Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Nois i noies aprenen a fer cóctels sense alcohol a l'Espai Canya Jove

L'activitat s'emmarca en la Mostra de Turisme Juvenil


Nois i noies aprenen a fer cóctels sense alcohol a l'Espai Canya Jove

 Si introduïm en una coctelera dues parts de suc de préssec, una de suc de taronja, una de suc de pinya i un toc de granadina, remenem bé sis vegades i ho posem en una copa, tot aprofitant la pell de la taronja per fer un tirabuxó decoratiu aconseguirem el mític San Francisco, una dels combinats que ahir van aprendre a fer nois i noies en el taller de cóctels sense alcohol de l'Espai Canya Jove.

L'activitat està emmarcada en la Mostra de Turisme Juvenil i va permetre a les persones assistents descobrir com fer un Vichy Mojito, la versió light d'aquest beuratge caribeny, o el Shirley Temple, suau llimonada amb gel i granadina.
Altres propostes van passar per emprar la mel i les nous, dos dels ingredients del Caribbean Tan,un beuratge que, a més, barreja suc de taronja i pinya a parts iguals amb una mica de suc de préssec o convertir la Pinya Colada en Verge Colada, la beguda que combina pinya i crema de coco.
El viatge gustatiu va tenir també la seva parada al Perú, amb el combinat Machu Pichu, basat en llimona i taronja, granadina i menta verda.
Tots aquests cóctels es podran degustar a la Txikiparty que tindrà lloc divendres 17 de juny a la Patronal, una festa per celebrar el final del curs dels alumnes de l'institut i que aquest any tindrà com a tema central l'era hippy.