Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’onzena edició de la Mostra Gastronòmica ha comptat amb una elevada participació

La iniciativa repeteix escenari i amplia el nombre de restauradors participants amb una oferta variada i de qualitat


L’onzena edició de la Mostra Gastronòmica ha comptat amb una elevada participació

L’onzena edició de la Mostra Gastronòmica, celebrada aquest passat cap de setmana ha comptat amb una elevada participació, consolidant-se un any més com un dels esdeveniments amb més participació.

L’edició d’enguany ha comptat amb algunes novetats que han arrencat la Mostra amb antelació i han estat també un èxit de participació. Aquest és el cas del “Circuit de tapes”, organitzat per Lòssum Espai Gastronòmica, amb la col·laboració de l’Ajuntament i que va tenir lloc els dies 14 i 15 de juny.

Una altra de les iniciatives que va arrencar amb antelació, el dia 16 va ser el “Tastem”; un tast de vins, caves, escumosos i destil·lats que va tenir lloc a la Masia de Can Barra amb un gran nombre d’assistents.

Pel que fa a les degustacions gastronòmiques de divendres i dissabte, cal remarcar que el públic va omplir totes les taules els dos dies. Milers de persones van acostar-se fins als exteriors de la Masia de Can Feliu per assaborir una oferta més àmplia i diversa que en edicions anteriors, i amb un nombre de restauradors també més elevat, un total de 16, cinc més que l’any passat. Tots els participants van mostrar la seva satisfacció pel desenvolupament de la Mostra. Una iniciativa que compta amb aquesta bona acollida gràcies a l’impuls que la iniciativa suposa al sector de la restauració.