Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ampliat el termini per participar en el Concurs de Fotografia de la Biblioteca Sant Quirze

Els originals es podran presentar al mateix equipament fins al 2 de juliol


Ampliat el termini per participar en el Concurs de Fotografia de la Biblioteca Sant Quirze

 L'interior o l'exterior de la Biblioteca Sant Quirze és el tema a l'entorn del qual han de girar les fotografies que es presentin al Concurs de Fotografia que ha organitzat aquest equipament municipal juntament amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.
Les fotografies s'hauran de presentar en un format de 20x30, en color o blanc i negre i hauran de ser inèdites. Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografies i ho podrà fer fins al dia 2 de juliol, ja que l'organització ha ampliat el termini per presentar els originals.
Pel que fa als premis, el concurs estableix dues categories, una infantil i juvenil fins a 15 anys i una altra d'adults, a partir de 16 anys. Totes dues categories tindran un únic premi, d'una càmera digital valorada en 180 € en el cas de la categoria infantil i juvenil i d'un curs complet de fotografia i retoc digital valorat en 400 € a càrrec de CMC Centre d'imatge. 
La decisió del jurat es farà pública a www.santquirzevalles.cat  durant la primera setmana de setembre. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 9 de setembre a les 19 hores a la Biblioteca Sant Quirze.
Per a més informació, podreu trobar tota la informació de la Biblioteca fent clic en el següent enllaç: Biblioteca Sant Quirze.