Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Alumnat i professorat del CFA l'Olivera celebra el final de curs

El curs 2011-2012 començarà el proper 19 de setembre


Alumnat i professorat del CFA l'Olivera celebra el final de curs
L'Escola d'Adults l'Olivera ha celebrat el final de curs 2010-2011 amb una festa i sopar a la fresca aquest dimecres 22 de juny. La celebració va començar amb un acte institucional en el qual els i les alumnes van recollir els diplomes d'assistència. L'acte va comptar amb la interpretació de cançons en anglès per part dels alumnes que cursen aquesta matèria i tot seguit els participants van gaudir d'un sopar que van organitzar i cuinar ells mateixos. La festa va cloure amb ball per a tothom.
El Centre de Formació de Persones Adultes l'Olivera començarà el nou curs escolar el proper 19 de setembre de 2011. Pel que fa a la matriculació d'alumnat nou, el proper dia 1 de juliol sortiran les llistes baremades de les persones que ja han cursat la preinscripció en qualsevol de les matèries que ofereix el centre, i el dia 11 de juliol es publicarà la llista d'alumnat admès. Si hi ha alguna vacant, les persones interessades podran accedir-hi a partir del 9 de setembre, que es tornarà a obrir, si escau, un nou torn de preinscripció i matriculació.
Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte, en el següent enllaç: Cloenda de curs 2010-2011 CFA l'Olivera

Per a més informació podeu trucar al telèfon 937215980, o bé podeu consultar el nou web del centre de formació en el següent enllaç:
Centre d'Informació de Persones Adultes l'Olivera