Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Entra en funcionament un punt d’informació al voluntariat

L'Ajuntament endega un projecte de captació de voluntaris per fer costat a la gent gran del municipi.


Entra en funcionament un punt d’informació al voluntariat

A partir d’aquest mes de maig es posa en funcionament un punt d’informació al voluntariat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze. El primer i el tercer dimecres de cada mes, en horari de 17:30 a 19:30 hores, una persona de l’entitat Creu Roja Sabadell estarà present per informar, orientar i assessorar a les persones interessades en fer-se voluntàries en qualsevol àmbit d’intervenció: social, prevenció i socors, cooperació internacional...
 
Des de la Unitat de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha endegat un projecte específic de captació de voluntaris, concretament per captar persones per fer costat a la gent gran del municipi, ja que el servei es troba amb moltes demandes que, malauradament, no poden donar resposta com, per exemple, acompanyaments a fer gestions, acompanyaments al metge, companyia al domicili, passejar, o realitzar estimulació cognitiva.

Les persones interessades en participar en aquest projecte, poden posar-se en contacte amb la Unitat de Benestar Social, al telèfon 93.721.68.81.