Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’escola Pilarín Bayés entrega unes espirals decoratives pel Centre Cívic Torre Julià

Les peces provenen d'un treball a l'entorn de l'artista local Tom Carr


L’escola Pilarín Bayés entrega unes espirals decoratives pel Centre Cívic Torre Julià

 El grup de nens i nenes de 1r A de l’Escola Pilarín Bayés, ha lliurat al Centre Cívic Torre Julià un treball de manualitats realitzat per ells mateixos i que decorarà a partir d’ara el vestíbul de l’equipament. 

Són unes espirals fetes amb material d’espuma molt manipulable. La idea va sorgir arrel de l’exposició que l’escola Pilarín Bayés va organitzar al Centre Cívic Torre Julià sobre l’artista Tom Carr. En aquesta exposició els nens i nenes de l’escola mostraven els treballs realitzats inspirats i guitats per l’artista i el professorat de l’escola amb els que es treballava la plàstica i la creativitat. Concretament aquest grup de primària  van decidir que volien unes espirals de colors per decorar  l’aula i,  l’escultor el dia que va visitar l’escola els hi va ajudar a realitzar-les.  
Una vegada finalitzada l’exposició els i les alumnes d’aquest grup es van oferir a fer unes espirals com les que havien fet per la seva aula perquè decoressin el vestíbul de la Torre Julià en colors verd i vermell, els colors de l’equipament municipal.