Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La transformació de Cobega, al polígon Can Casablanques, és un projecte rellevant pel desenvolupament econòmic de la comarca

El projecte de transformació del sòl de Cobega, al polígon Can Casablanques, ha estat considerat com un dels projectes rellevants en matèria de desenvolupament econòmic a la comarca, pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) En aquest sentit, convidat pel Copevo, el Cap d’Àrea de Territori de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Jordi Huguet, ha participat com a ponent, en la primera sessió del Forum Vallès Emprèn, dedicada a debatre les oportunitats i reptes de futur pel posicionament i la competitivitat del territori. Huguet ha explicat als assistents, directors d’altres Parcs Empresarilas i tècnics de desenvolupamnet econòmic, el concepte de nou parc Empresarial i model de ciutat que es pretén dissenyar a Sant Quirze, amb l’oportunitat que es deriva la transformació de l’antiga fàbrica de coca-cola.


La transformació de Cobega, al polígon Can Casablanques, és un projecte rellevant pel  desenvolupament econòmic de la comarca

L'objectiu d'aquest projecte és fer el parc empresarial un model de projecte innovador per a la revalorització del teixit productiu de la ciutat i un model de generació de dinàmica econòmica sostenible, compatible i integrada amb la trama urbana i amb la prestació de serveis a les empreses i als ciutadans. Es tracta d'oferir a les empreses un parc empresarial amb tots els requeriments de qualitat exigibles en un sector d'activitat econòmica situat en un dels eixos de major valor estratègic de l'entorn de Barcelona i de l'eix mediterrani. L'impacte estimat en l'ocupació, un cop finalitzi el projecte al 2014-2015, són 300 nous llocs de treball entre directes i indirectes.

El Fòrum Vallès Emprèn del Copevo, és un espai de reflexió, diàleg i propostes al voltant del paper que ha de jugar la comarca per a la reactivació econòmica i la creació d'ocupació. S'enmarca i té com a punt de partida i referència el Pla Estratègic Vallès Avança 2008-2013, del qual l'Ajuntament de Sant Quirze n'és part actora.