Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La qualitat de les accions formatives, tret diferencial del SQ Viu l’Empresa

El programa es consolida com a programa de formació


La qualitat de les accions formatives, tret diferencial del SQ Viu l’Empresa

El SQ viu l’Empresa s’ha consolidat com un programa de formació de qualitat per empresaris i emprenedors de Sant Quirze. Així ho han confirmat les valoracions que han fet els assistents als diferents cursos i seminaris que s’han realitzat de gener a juny, organitzats pel Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. Han estat un total de 7 accions amb l’objectiu d’oferir eines a les empreses per ajudar a vendre més i saber posicionar-se en un mercat global.

A les set accions: “Eines per vendre més”, “Novetats fiscals i laborals 2011”, Gestió del Temps”, “Gestió de la Tresoreria”, “Claus per concertar una visita comercial amb èxit”, “Presenta’t eficientment en un minut” i “Com fer negoci a les xarxes socials” han participat més de 100 persones, les quals han accedit a formació totalment gratuïta.

El SQ Viu l’Empresa és un projecte impulsat pel Servei a Empresa l’any 2010 que va néixer per crear oportunitats i atraure i fomentar el talent al municipi. En aquest sentit, després d’un any i mig de recorregut amb aquest programa, el balanç és molt positiu.

El SQ Viu l’Empresa s’ha dotat de prestigi i credibilitat, gràcies també a la categoria professional dels formadors, la majoria d’ells consultors de la Cecot, agent social amb qui l’Ajuntament de Sant Quirze té signat un conveni de col.laboració en el qual preval afavorir la formació al territori.