Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

El Cap d'Any Infantil arriba a Sant Quirze aquest cap de setmana

La celebració és una iniciativa de l'entitat Sant Quirze té Vida


El Cap d'Any Infantil arriba a Sant Quirze aquest cap de setmana

 Els nens i nenes de Sant Quirze i les seves famílies celebraran al llarg d'aquest dissabte una festa ben especial. Es tracta del Cap d'Any Infantil, una festa iniciada ara fa sis anys per l'entitat Sant Quirze Té Vida amb l'objectiu celebrar l'inici de l'estiu i l'acabament del curs escolar, que marca el veritable any a la quitxalla.

Aquesta edició del Cap d'Any Infantil es desenvoluparà, com és habitual, al parc de les Morisques i començarà a les 12 del migdia amb una festa de l'escuma.
Les activitats es reprendran a les 5 de la tarda amb inflables i jocs tradicionals catalans. Tot seguit les entitats de cultura popular, com els Geganters de Sant Quirze o els Diablons Keriots de Sant Quirze faran una actuació, a la que li seguirà una de l'escola Espai de Dansa. A dos quarts de 9, els assistents podran gaudir de la botifarrada, que es tarà amenitzada a partir de les 9 del vespre per ADrian i Azalia Group.
Les Campanades de Cap d'Any d'Estiu tindran lloc a dos quarts d'11, aniran a càrrec del Show Man DC i clouran amb un castell de Focs.