Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L'atur ha disminuït a Sant Quirze en el darrer trimestre

El descens és d'un 5,20 % respecte el mes de març


L'atur ha disminuït a Sant Quirze en el darrer trimestre

 L'atur ha baixat a Sant Quirze en els darrers tres mesos, marcant una tendència a la baixa en els darrers tres mesos. Actualment Sant Quirze compta amb 1059 persones aturades, 58 persones menys que ara fa tres mesos.

D'aquestes persones que s'han quedat sense feina, el 60 % provenen del sector de serveis, un 23,49 % sector de la indústria,  el 10,5 %  del sector de la construcció i el 6 % restant són persones sense ocupació prèvia.

Per edats, el grup amb més persones aturades és el de 25 a 44 anys i per sexes, les dones tenen un major percentatge d'atur,representant prop d'un seixanta per cent del total. 

Pel que fa al temps de permanència a l'atur, el 40% de les persones fa sis mesos que ho estan, el 20 % de 6 a 12 mesos de mitjana i el 36,7 %, fa més d'un any que no tenen feina.

L'Ajuntament de Sant Quirze compta amb el Servei a l'Ocupació, situat al Centre de Desenvolupament Econòmic de Can Barra, on fan diferents accions d'assessorament i formació a les persones que estan buscant feina o volen millorar-la. Podeu adreçar-vos a l'equipament i sol·licitar una entrevista, o omplir aquest Formulari d'inscripció a la borsa de treball.
També trobareu en aquest equipament un punt d'autoservei del Servei d'Ocupació de Catalunya, des d'on es poden realitzar tràmits sense haver-se de traslladar a l'Oficina de Treball de la Generalitat. Les persones inscrites al Servei d'Ocupació de l'Ajuntament també poden veure a través d'aquest punt tota la informació relacionada amb els cursos de formació i les ofertes de treball, així com gestionar-ne les preinscripcions.