Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Cloenda de la VIII edició del Campus Ítaca

El programa comptat amb la participació de 8 alumnes de l'Institut Sant Quirze


Cloenda de la VIII edició del Campus Ítaca

 El passat divendres dia 15 de juliol va tenir lloc  a la UAB la cloenda de la VIII edició del programa “Campus Ítaca”. En el tercer torn  hi han participat els alumnes de 3r ESO de l’Institut  Sant Quirze del Vallès:  Mariona Estruga, Júlia López, Anna Lleonart, Anna Taulé, Roger Castaño, Arnau Guasch, Pau Mir i Oriol Salse. Van assistir els pares dels alumnes així com també, el regidor d’educació Edelmiro Balboa i el director de l’ Institut  Antoni Sánchez.

Com cada any, aquest programa ha estat organitzat per l’ Institut de Ciències de l’Educació i la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. Enguany han participat 432 alumnes de diferents instituts de Catalunya que s’han organitzat en tres torns de dues setmanes realitzant un ventall d’activitats diverses i des de diferents àmbits acadèmics. Des de tallers de química, informàtica o matemàtiques, sortides a museus de Barcelona, o activitats lúdiques com DJ, capoeira o teatre, etc.
Segons els responsables del projecte, és un goig veure com els  alumnes aprenen i gaudeixen motivats per tenir un primer contacte a la universitat  i, a la vegada es relacionen amb altres joves de 3r d’ESO d’arreu del Vallès, fan nous amics i desenvolupen tant competències comunicatives, metodològiques com socials.