Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Consells per gaudir de l'estiu de manera saludable

El web municipal dedica un espai amb consells per protegir-se de la calor, de les picades i fins i tot amb una farmaciola bàsica per emprendre un viatge


Consells per gaudir de l'estiu de manera saludable

 El Servei de Salut de l'Ajuntament de Sant Quirze ha preparat tot un seguit de recomanacions per gaudir de l'estiu d'una manera saludable.

Entre d'altres, podreu trobar alguns consells per protegir-se del sol i de la calor d'una manera adequada, i també hi podeu trobar la informació relacionada amb com actuar en cas de patir un cop de calor.
Altrament, aquest recull inclou les precaucions que hem de tenir a l'hora de gaudir dels banys estivals i de les mesures que hem de prendre per conservar els aliments durant l'estiu.
La salut durant el viatge
La salut durant els viatges també ocupa una part important d'aquest recull de consells, especialment si el viatge és a llocs exòtics. A l'hora de preparar el viatge hem de tenir presents també els consells del nostre metge de capçalera així com les vacunes que ens hem de posar quan visitem determinats països. Davant del dubte, aquí trobareu les adreces i telèfons dels centres de vacunacions internacionals i dels hospitals de referència i una llista per poder fer una farmaciola bàsica del viatger.
Picades
L'estiu és època de picades de tot tipus d'insectes i altres animals. Sovint no sabem com actuar una vegada hem estat víctimes d'un incident d'aquestes característiques. A l'espai L'estiu, temps de picades, hi trobareu algunes pautes per actuar de manera correcta si patim alguna picada d'insecte o fins i tot de meduses.
La calor durant la jornada de treball
Les persones que treballen a l'estiu, especialment les que treballen a l'aire lliure, han de prendre una sèrie de mesures i precaucions per evitar accidents. En aquest espai hi trobareu els consells per als treballadors i per a les empreses, així com els símptomes d'alerta i els primers auxilis en el cas de patir algun incident.