Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Nou servei de deixalleria mòbil a les Fonts

El veïnat podrà gaudir d'aquest servei a partir de l'1 de setembre


Nou servei de deixalleria mòbil a les Fonts

Els veïns i veïnes de les Fonts podran gaudir a partir del mes de setembre d'un nou servei de deixalleria mòbil, fruït de la nova concessió  que es va fer a l’empresa Eco-equip.
A partir de l'1 de setembre, el veïnat de les Fonts podrà gaudir  d'una deixalleria mòbil que estarà ubicada el  primer i tercer dimarts de cada mes de les 13.15 a les 13.45 hores a la plaça d'Enric Torrella de les Fonts. Aquest servei substitueix el que es prestava amb la mateixa funció des del Centre Cívic de la Torre Julià.
Arran d'aquesta concessió, les aportacions dels diferents residus ja es poden fer també a la Deixalleria de Can Casanovas des del mes de març. Aquest equipament està ubicat a la carretera de Gràcia a Manresa, o carretera de Rubí, km. 23. L'horari d'aquesta deixalleria és de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores i de 15 a 19 hores. Els diumenges i festius l'equipament està obert de les 10 a les 14 hores.
A la deixalleria de Can Casanovas es poden portar envasos, vidre, paper i cartró, electrodomèstics sense CFC, voluminosos, pneumàtics, vidre pla, fustes, runes, restes de poda, metalls i ferralla, aerosols, bateries, dissolvents, herbicides, àcids i lleixius, làmpades fluorescents, mòbils, neveres amb CFC, olis minerals, olis vegetals, piles, piles botó, pintures, porexpan, productes informàtics, radiografies, roba, sabates i vernissos.

Les aportacions a la deixalleria serveixen per aplicar bonificacions a la Taxa d'escombraries. Entre 6 i 12 aportacions comporten una bonificació del 10 % sobre la taxa i més de 12, del 20%.