Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze compta amb 3 representants municipals al Consell Comarcal del Vallès Occidental

Són l’alcaldessa Montserrat Mundi, el primer tinent d’alcaldia, Jordi Vidal, i la regidora d’ICV-EUiA Marta Baldrich. L’alcaldessa també forma part del Comitè Executiu i del Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya


Sant Quirze compta amb 3 representants municipals al Consell Comarcal del Vallès Occidental

Sant Quirze del Vallès compta amb tres representants municipals al Consell Comarcal del Vallès Occidental. El passat divendres 22 de juliol van prendre possessió del seu càrrec de conseller l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi (CiU), el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament i president de l’Àrea d’Economia, Hisenda i Promoció Econòmica del consistori, Jordi Vidal (CiU), i la regidora d’ICV-EUiA Marta Baldrich.

D’altra banda, també el passat 22 de juliol es va celebrar l’assemblea de la Federació de Municipis de Catalunya a l’auditori del World Trade Center de Barcelona. En aquest acte, l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, va ser reelegit per unanimitat com a president de l’ens i es van aprovar els nous òrgans de govern de la Federació. L’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, forma part del Comitè Executiu de l’ens supramunicipal i és una de les 71 persones que formen el Consell Nacional de la Federació de Municipis de Catalunya.