Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Avui acaben els Casals d'Estiu després d'un mes ple d'activitats

Al voltant de 600 nens i nenes han participat enguany en les diferents propostes, que combinaven activitats de lleure amb sortides a la piscina o als parcs i espais naturals del municipi


Avui acaben els Casals d'Estiu després d'un mes ple d'activitats

Descobrir què és el Bollywood, viure unes olimpíades a l'Era Cromagnon, rebre visites de personatges sorpresa o fer una veritable immersió en la llengua anglesa són algunes de les propostes que enguany han pogut gaudir els nens i nenes de Sant Quirze en els Casals d'Estiu que han organitzat les associacions de pares i mares dels centres educatius del municipi i que, després d’un mes ple d’activitats, avui arriben a la seva fi.

Al voltant de 600 nens i nenes han participat enguany en les diferents propostes, que combinaven activitats de lleure amb sortides a la piscina o als parcs i espais naturals del municipi. Les activitats han comptat amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze, a través del programa de subvencions que la regidoria d'Educació atorga a les AMPA, facilitant les infraestructures per desenvolupar-les o fent la corresponent neteja dels equipaments.
 
També han dut a terme casals d’estiu centrats en la pràctica de diferents esports el Futbol Club Sant Quirze (a les instal·lacions del C.E. Mercantil de Sabadell), l’Handbol Sant Quirze i el Sant Quirze Bàsquet Club.

A continuació podeu gaudir d'un reportatge fotogràfic sobre els diferents casals d'estiu: