Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Afectacions a la C-58 a partir d'aquest diumenge a la nit

Es realitzaran les obres d’enderroc del pont sobre la C-58 de l’antiga BV-1414


Afectacions a la C-58 a partir d'aquest diumenge a la nit

Amb motiu de les obres d’enderroc del pont sobre la C-58 de l’antiga BV-1414 (Bellaterra – Lateral C-58), us comuniquem que els treballs s’iniciaran a les 23:00 hores d’aquest proper diumenge 7 d’agost i finalitzaran a les 7:00 hores del diumenge 14 d’agost. Aquests treballs es realitzaran continuadament, en torns de 8 hores. Les implicacions en la circulació viària seran les següents:

- El dilluns 8 i el dimarts 9 d’agost es produirà un tall total del lateral de la C-58.

- L’accés a Sabadell Sud – Badia del Vallès es realitzarà com fins ara, per l’interior de la urbanització de Sant Pau de Riu Sec.

- L’accés a Bellaterra es realitzarà també per la urbanització, pel canvi de sentit a l’aeroport de Sabadell.

- La sortida Sabadell Centre-Nord no tindrà cap afectació i es podrà accedir pel tronc de la C-58

- El dimecres 10 i el dijous 11 d’agost es produirà un tall total del tronc en direcció Terrassa fins diumenge a la matinada.

- L’accés a les sortides Sabadell Centre-Nord, Terrassa i Manresa es realitzarà a partir del dia 10 pel lateral. S’habilitarà un segon carril en el tram del lateral des de la sortida de Bellaterra fins a Sabadell Centre.

- El divendres 12 i el dissabte 13 d’agost es produirà un tall total del tronc en direcció Barcelona fins la matinada de diumenge.
 
- Es desviarà el trànsit direcció sud per un trànsfer per la calçada direcció nord, per la qual no hi passarà trànsit ja que aquest circularà pel lateral en direcció nord. La circulació per la BV-1414 des de Bellaterra cap a Sabadell – Terrassa no es veurà afectada. Es realitzarà com fins ara pel nou tram habilitat. I la circulació des de Sabadell i Bellaterra cap a Barcelona tampoc es veurà afectada.

Totes aquestes actuacions han estat validades pel Servei Territorial de Carreteres.