Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Festa Major 2011 comptarà amb tres grans espectacles

La ciutadania gaudirà de les actuacions d'Antònia Font i Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien i de l'espectacle “100% Tricicle”


La Festa Major 2011 comptarà amb tres grans espectacles

Del 2 al 5 de setembre, Sant Quirze del Vallès celebrarà la Festa Major 2011. Com a plats forts, la festa més important de l’any comptarà amb tres grans espectacles dirigits al gran públic. Divendres a la nit (22:30 hores), els exteriors de la Masia Can Feliu acolliran la representació de “100% Tricicle”, una antologia dels millors moments dels set espectacles que ha creat la companyia catalana. Els espectadors es delectaran amb els millors esquetxos d’humor d’obres com “Manicomic”, “Exit”, “Slastic”, “Terrific” o “Garrick” interpretats per la companyia Tricicle 2.

El mateix divendres 3 de setembre (23:30 hores) però en un altre escenari, concretament a la plaça d’Anselm Clavé, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien ens mostraran la seva proposta musical que combina amb tota naturalitat el català i el francès amb una posada en escena de caire teatral. Una proposta innovadora en el panorama musical català que li ha valgut per guanyar el premi Enderrock de Grup Revelació l’any 2009.
 
Finalment, enguany, el gran concert de Festa Major serà protagonitzat pels mallorquins Antònia Font, que actuaran diumenge (22:30 hores) al camp de futbol exterior (carrer Priorat). La formació ens presentarà el seu nou disc “Lamparetes” i interpretarà els seus èxits plens de pop eclèctic i elegant i de lletres plenes d’humor, surrealisme i absurditat.

Descarrega’t el programa de Festa Major