Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les activitats esportives ocuparan bona part de la programació de la Festa Major 2011

Ja es poden formalitzar les inscripcions per participar a les diferents activitats esportives de Festa Major


Les activitats esportives ocuparan bona part de la programació de la Festa Major 2011

Les activitats esportives tindran un pes important en la programació de Festa Major, com és habitual. Dissabte, el Parc de les Morisques es convertirà en una pista poliesportiva on es desenvoluparan els tradicionals torneigs de Bàsquet 3x3, Futbol 3x3, d’Handbol 4x4 i de Tennis Taula. Les inscripcions per participar-hi ja es poden dur a terme fins al 2 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. A més a més, dissabte al matí també es durà a terme el ja tradicional campionat de Festa Major d’Hoquei Subaquàtic a la Piscina Municipal. Durant la tarda de dissabte se celebraran les partides simultànies d’escacs i la Cursa Popular de Festa Major, que sortirà des de l’avinguda de Pau Casals i recorrerà diversos carrers del poble. Les inscripcions per participar-hi també es poden dur a terme fins al 2 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

A la Festa Major d’enguany tampoc faltaran el partit de presentació del primer equip de l’Handbol Sant Quirze (diumenge, 12:30 hores), que enfrontarà l’equip local amb el Futbol Club Barcelona (divisió d’Honor B);  el “Memorial Antoni Mendoza”, que enfrontarà la tarda de diumenge (17:30 hores) al Futbol Club Sant Quirze amb l’Olímpic Can Fatjó; el partit de veterans de l’Handbol Sant Quirze (dissabte, 19:30 hores); i el tradicional Torneig de Petanca (diumenge, 9:00 hores).

Recordem que l'horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, número 1) durant el mes d'agost és de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:00 hores. A partir de dijous 1 de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres, de 8:30 a 20:00 hores, i dissabtes, de 9:00 a 14:00 hores.

Trobareu més informació sobre les activitats esportives al programa de Festa Major