Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Bona part de les activitats de Festa Major aniran adreçades al públic familiar i infantil

La Festa Major comptarà amb espectacles i tallers dedicats als més petits i la Marina Cobla Orquestra ens farà ballar dissabte a la nit


Bona part de les activitats de Festa Major aniran adreçades al públic familiar i infantil

La Festa Major d’enguany també comptarà amb activitats adreçades al públic familiar. Al llarg de la festa es duran a terme actuacions infantils com la “Festa dels Més Tumàcat” (divendres tarda), “F.L.A.S.H”, la Festa de l’Escuma (dissabte matí) o l’espectacle de circ “Passa volant... Reciclant” (dissabte tarda). No faltaran tampoc els cercaviles, com el que protagonitzarà la Banda del Surdo, que divendres al vespre inundaran els carrers del poble amb percussió, ritme, moviment i energia. A més a més, tant dissabte com diumenge, la rambla de Lluís Companys acollirà un Mercat Medieval on es podran adquirir tot de productes artesans (d’11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 22:00 hores). I, durant l’horari d’aquest mercat, es durà a terme un divertit taller infantil en què els nens i nenes podran treballar el fang amb l’ajuda d’un mestre terrissaire. Tampoc faltarà la nit de cinema a la fresca organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de l’avinguda de Can Pallàs (dissabte nit), en què els nens i les nenes es divertiran amb la pel·lícula d’animació “Gru, el meu dolent preferit”.
 
Diumenge, el Parc de les Morisques serà l’escenari de totes les activitats de caire familiar i infantil. Al matí hi trobarem la segona exhibició de cotxes d’època, els jocs gegants, un programa de ràdio en directe, un taller de percussió i un altre d’apilablocks i, ja a la tarda, un taller de globoflèxia. I dilluns, l’últim dia de Festa Major, la programació del matí estarà totalment dedicada als més petits. Al Parc de les Morisques es divertiran amb els inflables infantils; l’espectacle musical “Nyigu Nyagu World Tour de Roleguita i Boquerón”; i de l’Espai Menuts, pensat perquè els nens i nenes de 0 a 4 anys puguin tocar, experimentar i jugar acompanyats de monitors.
 
Per al públic més gran, dissabte a la nit, la Marina Cobla Orquestra farà ballar a les persones que s’acostin als exteriors del Centre Cívic Can Feliu. I, la nit de diumenge estarà dedicada al teatre. En aquesta ocasió, la companyia “Passen coses” ens presentaran “Interès Variable”, una comèdia reflexiva i molt lligada a la situació de crisi actual en què una parella que compta amb una bona feina es veu obligada a compartir el seu pis amb dos personatges estranys a causa de les dificultats que pateixen per pagar una hipoteca després que augmentin el seus interessos.

Consulta el programa de Festa Major