Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Festa Major serveix com a punt de trobada per la ciutadania

Dijous 1 de setembre s'iniciarà la Festa Major amb una Recepció Ciutadana Institucional a la Masia Can Barra oberta a tota la ciutadania


La Festa Major serveix com a punt de trobada per la ciutadania

És voluntat de l’Ajuntament de Sant Quirze que la Festa Major serveixi com a punt de trobada per a tots els quirzetencs i les quirzetenques. Per aquest motiu, el consistori iniciarà el dijous 1 de setembre la Festa Major amb una Recepció Ciutadana Institucional a la Masia Can Barra oberta a tota la ciutadania (20:00 hores). Divendres s’inaugurarà l’exposició institucional de Festa Major a la Casa de Cultura Vila-Puig. Enguany, les persones que s’hi acostin podran gaudir de la mostra “Sant Quirze i Coca-Cola”, en què hi haurà exposades una col·lecció d’objectes de la marca de begudes propietat del col·leccionista Antonio Martínez Andreu. Just després, la plaça de la Vila acollirà el Pregó de Festa Major, que serà llegit des del balcó de l’Ajuntament. Enguany, l’entitat encarregada d’elaborar-lo i llegir-lo és el Futbol Club Sant Quirze. Una altra de les activitats que serveix com a punt de trobada és la fideuada popular, que se celebra el mateix divendres als exteriors del Centre Cívic Can Feliu.
 
Per últim, dilluns, com és habitual, la ciutadania acomiadarà la Festa Major a la zona del Parc de les Morisques amb la botifarrada popular duta a terme per les entitats del poble, la cantada d’havaneres del grup Bergantí, el rom cremat elaborat pels avis i àvies del Casal, el castell de focs i el fi de festa dels Mandukos.

Si voleu assistir a la Recepció Ciutadana Institucional, heu de confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a alcaldia@santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 93.721.68.00.

 


 

Consulta el programa de Festa Major