Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Municipal inicia la propera setmana la celebració del seu 10è aniversari

Tallers, xerrades i espectacles formaran la programació especial del desè aniversari de l'equipament


La Biblioteca Municipal inicia la propera setmana la celebració del seu 10è aniversari

La Biblioteca Municipal inicia la propera setmana la celebració del seu 10è aniversari. Els actes de celebració començaran el proper dijous 1 de setembre amb la realització d’un taller infantil de Fotografia Digital, que anirà a càrrec dels fotògrafs Carles Figuerola (CMC Centre d’Imatge) i Enric Alloza. Aquesta iniciativa, que té un preu de 5 euros, es durà a terme a la Sala d’Actes de l’equipament a partir de les 17:30 hores. Per participar-hi, s’han de formalitzar les inscripcions a la mateixa Biblioteca.

La resta d’activitats del 10è aniversari es duran a terme del 6 al 9 de setembre. El dimarts dia 6 (18:00 hores) es realitzarà un taller de còctels adreçat a tota la família, que anirà a càrrec del cocteler Lluís Sirvent. Durant aquesta setmana, la Biblioteca també rebrà la visita de l'autora de "L'últim patriarca", guanyadora del Ramón Llull de novel·la l'any 2008, Najad El Hachmi (dimecres dia 7, a partir de les 18:30 hores), acollirà un espectacle infantil a càrrec del grup Bufanúvols (dijous dia 8, a les 18:00 hores) i organitzarà un pati de contes de la mà de Xavi Demelo i sota el títol “Relats inacabats” (dijous dia 8, a partir de les 22:00 hores).

A més a més, durant aquestes dates es podrà veure a la Sala d’Actes una projecció de fotografies de les activitats que ha organitzat la Biblioteca durant aquests 10 anys i es durà a terme una activitat de “Bookcrossing”, en què la ciutadania podrà trobar llibres a qualsevol indret del poble per llegir-los i tornar-los a deixar a qualsevol altre lloc perquè una altra persona en pugui gaudir.

La Biblioteca Municipal de Sant Quirze va obrir les seves portes el mes de setembre de l'any 2001 i compta amb un ampli fons de caràcter multidisciplinar, actualitzat i en diversos suports alhora que ofereix a les persones usuàries un fons especialitzat en matèries com ara l'acolliment i l'adopció, el racó de pares, l'autoaprenentatge en català o la cuina, entre d'altres. També podem trobar-hi una col·lecció de documents relacionats amb Sant Quirze que formen el fons local, en diferents formats.