Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Múltiples i variades propostes en el primer trimestre del curs de l'aula d'extensió universitària

El programa inclou una sessió dedicada al poeta Joan Maragall


Múltiples i variades propostes en el primer trimestre del curs de l'aula d'extensió universitària

 Un taller de glosa a càrrec del grup Serra de Galliners donarà el tret de sortida el proper 28 de setembre del primer trimestre del curs 2010-2011 de l'aula d'extensió universitària de la gent gran. A aquesta primera activitat li seguiran un conjunt de sessions que destaquen per la seva varietat temàtica. El programa inclou, entre d'altres, una sessió dedicada a Joan Maragall el dia 5 d'octubre, fent referència a l'any que s'ha dedicat a commemorar el 150 aniversari del naixement i el centenari de la  mort de l'emblemàtic poeta. Els participants podran gaudir també d'una conferència sobre l'univers de la mà del graduat en física Albert Izard el dia 19 d'octubre o de les experiències d'un viatge a Etiòpia a càrrec de la professora i escriptora Conxita Tarruell.
L'enginyeria industrial també serà un dels temes destacats d'aquest primer trimestre gràcies a la conferència que oferirà sobre les tunel·ladores el dia 16 de novembre l'especialista Tomàs Pou. Les dues últimes sessions del programa oferiran als assistents consells per afrontar l'hivern tot reforçant el sistema immunitari mitjançant la cuina energètica i antiestrès, així com una presentació i tast de vins impartida per la sommelier Carme Saló.
Per poder gaudir de l'aula d'extensió universitària és necessari fer un ingrés al compte del Banc de Sabadell 00810073110001309134, o bé al compte d'Unnim, al 20590150928000853428. El preu total del curs és de 40 €. Per a més informació podeu trucar al telèfon 937216800 (Sílvia Font) o bé enviar un correu electrònic a aulaextensio@santquirzevalles.cat .Totes les es sessions es desenvoluparan al Centre Cívic Can Feliu de les 18 a les 20 hores. Per veure programa detallat, feu clic en el següent enllaç: Programa 1r trimestre curs aula 2011-2012.